hero image

Alap Marketing Csomag


Alap marketing csomag biztosít a szerző számára részvételt három könyvfesztiválon (Margó, Könyvhét, Könyvfesztivál) egy könyvvel. 
Hírleveleink között megjelenítjük a szerző könyve választott könyvét. 

hírlevél Publioboox regisztrált felhasználóinak küldött hírlevélben. A hírlevél kiemelés szolgáltatásunk a könyved borítóképét, valamint egy rövid tartalmi összefoglalót, jellemzést tartalmaz, az Publioboox webáruház linkjével. 

Megjelenést biztosítunk az alap marketing csomag vásárlói számára a Rukkola.hu könyvcsere oldalon. A könyv nem csak Rukkola főoldalon fog megjelenni, hanem a keresési oldalon is a kiemelt találatok között.

A rukkola.hu Magyarország első és legnagyobb könyvcserélő weboldala, ahol valódi emberek valódi (papír formátumú) könyvei cserélnek gazdát. Ha szeretnéd nyomtatott könyvedre felhívni a figyelmet, ez egy igen jó lehetőség. A Rukkola 33 ezer regisztrált taggal, közel 20 ezer Facebook rajongóval és 29 ezer hírlevél feliratkozóval rendelkezik, akik mind értesülni fognak a könyvedről. Az oldalon havi 1 100 000 oldalletöltés van, és napi 34 ezer egyedi látogató. Az oldalon 1 hétre rotációba fog megjelenni könyved.

Biztosítunk egy 15perces telefonos marketing konzultációt, itt alkalmad nyílik szerzői oldaladdal kapcsolatos kérdések feltevésére, illetve stratégiai tanácsokat tudunk biztosítani, mely egy jó kiindulópont lehet a sikeres marketingtevékenységed megalapozására.  

Feltöltjük könyvét a moly.hu Magyarország egyik legnagyobb könyvértékelő klubjába. A moly.hu Magyarország legnagyobb könyvbarát klubja, az oldalnak mára több, mint 41 ezer könyvéhes felhasználója van, akik egytől egyig irodalomkedvelők. Éppen ezért az oldalon megjelent könyvek kifejezetten nagy érdeklődésre tartanak számot. A közösség könnyen felkarolhat egy-egy ismeretlen szerzőt és műveit.

Összegyűjtjük neked a potenciális blogokat, mely segítségével hatékony marketingtevékenységet tudsz véghezvinni. A blogok megkeresésével és sikeres banner vásárlással rengeteg potenciális emberhez tudsz elérni. Sikeredhez mi is hozzájárulunk, elkészítjük saját bannercsomagod, melyben szabványbannerek és covereket készítünk, hogy a könyved szakmai blogokon és egyéb oldalakon népszerűsítheted.

Ezen felül ellenőrzésként egy űrlap is biztosítunk, mely alapján ellenőrizheted a marketing tevékenységet, ez alapján vezethetsz magadnak egy statisztikát, hogy hogyan alakul könyved eladása, a marketingtevékenység függvényében.

 

 

 

24990 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }