hero image

Éves Marketing Csomag


Az éves marketing csomagunk 12 hónapra szól. 12 hónap alatt rengeteg esemény és megjelenési lehetőséged lesz. Minden hónapban biztosítunk számodra megjelenési lehetőséget, mind a közösségi médiában, mind a további megjelenési felületeinken.  

Havi egy alkalommal tudunk találkozni egy marketing konzultáción keretein belül, melyen megbeszéljük az előző, illetve a következő hónap marketing történéseit. A konzultációt akár személyes vagy Skype alapon tudjuk megtartani. Első alkalommal lehetőséged nyílik szerzői oldalon lévő marketinggel kapcsolatos kérdések feltevésére, illetve stratégiai tanácsokat tudunk biztosítani.

Biztosítunk könyved számára részvételt három könyvfesztiválon (Margó, Könyvhét, Könyvfesztivál), melyek közül az egyiken könyvdedikálást biztosítunk számodra. Részt vehetsz az Undergroundkiadó által biztosított Szerzői estek egyikén termesztésen szerzőként. A könyvbemutatót meghirdetjük a Facebookon, valamint elkészítjük a könyv plakátját, amit kihelyezünk az esemény színhelyére. 

Megjelenítjük könyved a Rukkola.hu könyvcsere oldalon. A könyv nem csak Rukkola főoldalon fog megjelenni, hanem a keresési oldalon is a kiemelt találatok között.

A rukkola.hu Magyarország első és legnagyobb könyvcserélő weboldala, ahol valódi emberek valódi (papír formátumú) könyvei cserélnek gazdát. Ha szeretnéd nyomtatott könyvedre felhívni a figyelmet, ez egy igen jó lehetőség. A Rukkola 33 ezer regisztrált taggal, közel 20 ezer Facebook rajongóval és 29 ezer hírlevél feliratkozóval rendelkezik, akik mind értesülni fognak a könyvedről. Az oldalon havi 1 100 000 oldalletöltés van, és napi 34 ezer egyedi látogató. Az oldalon 1 hétre rotációba fog megjelenni könyved.

Feltöltjük könyvét a moly.hu Magyarország egyik legnagyobb könyvértékelő klubjába. A moly.hu Magyarország legnagyobb könyvbarát klubja, az oldalnak mára több, mint 41 ezer könyvéhes felhasználója van, akik egytől egyig irodalomkedvelők. Éppen ezért az oldalon megjelent könyvek kifejezetten nagy érdeklődésre tartanak számot. A közösség könnyen felkarolhat egy-egy ismeretlen szerzőt és műveit.

Összegyűjtjük neked a potenciális blogokat, mely segítségével hatékony marketingtevékenységet tudsz véghezvinni. A blogok megkeresésével és sikeres banner vásárlással rengeteg potenciális emberhez tudsz elérni. Sikeredhez mi is hozzájárulunk, elkészítjük saját bannercsomagod, melyben szabványbannerek és covereket készítünk, hogy a könyved szakmai blogokon és egyéb oldalakon népszerűsítheted.

Megjelenítjük könyvét a hírleveleink között. Könyvmegjelenéskor kiemelt helyet biztosítunk hírleveleinkben mely alapján az elsők között fogják látni könyvét, de a későbbi hírlevelünkben is meg fogsz tudni jelenni, mellyel már duplázhatod a megtekintéseid számát.

A hírlevél Underground bolt, a Rukkola és Publioboox regisztrált felhasználóinak küldött hírlevélben. A hírlevél kiemelés szolgáltatásunk a könyved borítóképét, valamint egy rövid tartalmi összefoglalót, jellemzést tartalmaz, az Underground Bolt webáruház linkjével. 

Közösségi médiában minden felületünkön biztosítunk számodra megjelenést több alkalommal. A Facebook oldalunk mellett, az Instagram oldalunkon is több alkalommal, különböző megjelenési formában. Szerzői közösségi média felületeden is segítünk, hogyan legyen hatékony közösségi média profilod/oldalad.

Ezen felül ellenőrzésként egy űrlap is biztosítunk, mely alapján ellenőrizheted a marketing tevékenységet, ez alapján vezethetsz magadnak egy statisztikát, hogy hogyan alakul könyved eladása, a marketingtevékenység függvényében.

Ha most rendeled meg, akkor ingyenesen kapsz egy moly.hu kiemelést. Valamint ha e-könyved is készült akkor egy hétig megjelenítjük könyved azt E-könyv.hu főoldalán is bannerként.

Eredeti ára:
99.000 Ft

79000 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }