hero image

Könyvhét megjelenés


A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal egyidőben jelenik meg a Könyvhét magazin aktuális száma. A nyomtatott megjelenésnek még mindig nagy a presztízse, különösen, ha az igényes, jó minőségű kiadványban jelenik meg. A műnyomó papírra színesen nyomott Könyvhétben a hirdetésének helye van, és azt a helyét meg is tartja, a páratlan oldalon, jobbra fent megjelenő hirdetés ötven vagy száz év múlva is ugyanott lesz – a nyomtatásban megjelenő hirdetések ebben is különböznek elektronikusan megjelenő társaiktól...

A nyomtatott Könyvhétben egy-egy könyv meghirdetéséhez a Fülszöveg – kiadók ajánlata hirdetési rovatot ajánljuk, amelyben könyvenként 16900 Ft lehet egy könyvről az információkat közzétenni. 

A Könyvhét 10000 példányát a fesztivál helyszínén kívül a Líra Könyv bolthálózatban, budapesti és vidéki könyvesboltokban valamint budapesti vendéglátóhelyeken és előfizetésben terjesztjük, így minden példány az olvasókhoz jut el. A megjelenéssel egyidejűleg a lap a Könyvhét honlapjáról pdf formátumban letölthető, a letöltési linket a Könyvhét Facebook-oldalán is közzétesszük.

16900 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }