hero image

Profi Marketing Csomag


A profi marketing csomag biztosít a szerző számára részvételt három könyvfesztiválon (Margó, Könyvhét, Könyvfesztivál) egy könyvvel. Ezen felül a Szerző által választott könyvfelsztiválon dedikálást is biztosítunk.  

Két alkalommal is megjelenítjük könyvét a hírleveleink között. Könyvmegjelenéskor kiemelt helyet biztosítunk hírleveleinkben a profi maketingcsomag vásárlóinknak, mely alapján az elsők között fogják látni könyvét, de a későbbi hírlevelünkben is meg fogsz tudni jelenni, mellyel már duplázhatod a megtekintéseid számát.

A hírlevél Publioboox regisztrált felhasználóinak küldött hírlevélben. A hírlevél kiemelés szolgáltatásunk a könyved borítóképét, valamint egy rövid tartalmi összefoglalót, jellemzést tartalmaz, az Publioboox webáruház linkjével. 

Hírlevelek mellett fontos, hogy Facebook oldalunkon rögzített postban egy galériahirdetésben 2 hétig rotációban jelenítjük meg a könyvedet, amivel eltudod érni azokat a vásárlókat is, akik hezitálnak a vásárláson.

Biztosítunk egy 30 perces személyes vagy Skype alapú marketing konzultációt, itt alkalmad nyílik szerzői oldaladdal kapcsolatos kérdések feltevésére, illetve stratégiai tanácsokat tudunk biztosítani, mely egy jó kiindulópont lehet a sikeres marketingtevékenységed megalapozására. Átnézzük közösen tevékenységed és a javaslatokat emailben továbbítjuk számodra. Természetesen hasznos ötleteket is fogunk biztosítani számodra, ezután már a siker kulcsa a kezedben lesz.

Természetesen a profi csomag vásárlóinak is jár az alap marketing csomagban foglalt Rukkola.hu könyvcsere oldalon való megjelenés. A könyv nem csak Rukkola főoldalon fog megjelenni, hanem a keresési oldalon is a kiemelt találatok között.

A rukkola.hu Magyarország első és legnagyobb könyvcserélő weboldala, ahol valódi emberek valódi (papír formátumú) könyvei cserélnek gazdát. Ha szeretnéd nyomtatott könyvedre felhívni a figyelmet, ez egy igen jó lehetőség. A Rukkola 33 ezer regisztrált taggal, közel 20 ezer Facebook rajongóval és 29 ezer hírlevél feliratkozóval rendelkezik, akik mind értesülni fognak a könyvedről. Az oldalon havi 1 100 000 oldalletöltés van, és napi 34 ezer egyedi látogató. Az oldalon 1 hétre rotációba fog megjelenni könyved.

Feltöltjük könyvét a moly.hu Magyarország egyik legnagyobb könyvértékelő klubjába. A moly.hu Magyarország legnagyobb könyvbarát klubja, az oldalnak mára több, mint 41 ezer könyvéhes felhasználója van, akik egytől egyig irodalomkedvelők. Éppen ezért az oldalon megjelent könyvek kifejezetten nagy érdeklődésre tartanak számot. A közösség könnyen felkarolhat egy-egy ismeretlen szerzőt és műveit.

Összegyűjtjük neked a potenciális blogokat, mely segítségével hatékony marketingtevékenységet tudsz véghezvinni. A blogok megkeresésével és sikeres banner vásárlással rengeteg potenciális emberhez tudsz elérni. Sikeredhez mi is hozzájárulunk, elkészítjük saját bannercsomagod, melyben szabványbannerek és covereket készítünk, hogy a könyved szakmai blogokon és egyéb oldalakon népszerűsítheted.

Ezen felül ellenőrzésként egy űrlap is biztosítunk, mely alapján ellenőrizheted a marketing tevékenységet, ez alapján vezethetsz magadnak egy statisztikát, hogy hogyan alakul könyved eladása, a marketingtevékenység függvényében.

Pluszban biztosítunk egy eKönyv.hu megjelenést is a könyvednek. Az eKönyv.hu a Libri-Shopline (korábban Bookline.hu ) és a Líra Könyv közös leányvállalataként működik. A főoldalon elhelyezett bannerre kattitntva a látogató elolvashatja a könyvhöz tartozó rövid ajánlót, és amennyiben felkeltette az érdeklődését, meg is vásárolhatja azt. A kiemelés egy hétig jelenik meg az oldalon.

 

 

54900 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }