hero image

A Népszabadság a Publioról

Publio Kiadó |

Kitüntetett terjedelmű, elemző írást tett közzé Dombi Gábor a Népszabadság hétvégi mellékletében. Az e-könyv illata című publikáció a magyar e-book helyzetet járja körül. A Publioról ez áll a cikkben:
"Magyarországon a self-publishing kiadási formát a digitális térben a Publio Kiadó indította el, s másfél év alatt száz szerző sorakozott fel mögéjük.


 

A cég szolgáltatást nyújt az íróknak: a hazai és nemzetközi könyváruházakba való feltöltés, borítókészítés, könyvnyomtatás, korrektúra, szerkesztés, sőt immár fordítás is szerepel a kínálatukban. a self-publishing hazai elemzője, filozófusa, dr. Kerekes Pál szerint nagy jövő áll e kiadási forma mögött. Ha valaki tehetséges író és sokat tesz könyve megismertetése érdekében, akkor nincs akadálya az érvényesülésnek. Az e-könyvben megjelent művek
kinyomtathatók, s akár a szerző által is értékesíthetők - erre több, nyereséges példa is van már. Az is fontos, hogy a nagy példányszámra nem számítható írások (helytörténet, családi krónikák, házi verselés, szakmai publikációk) is napvilágra kerülhetnek így.

http://nol.hu/kult/20130720-az_e-konyv_illata?ref=sso

Címkék