hero image

Borító tervezésA borító egy kép a könyvről, egy vizuális elvonatkoztatás, gondolattömörítés, a könyv egyik legfontosabb része, a könyv kézbevétele előtt informálja az olvasót annak tartalmáról, hangulatáról. A jó borító figyelemfelkeltő, kitűnik a többi közül, összhangban van a könyv műfajával, hangulatával, egyszóval:  eladásösztönző.

Egy könyv borítójának a megtervezésénél a következő szempontok fontosak:

  • Miről szól a könyv? Szükségünk van egy tartalmi összefoglalóra, hiszen nem olvashatunk el minden könyvet, kivéve ha külön megrendelsz egy olyan szolgáltatást, ami ezt is tartalmazza.
  • Milyen kategóriába tartozik a mű? (krimi, szakácskönyv, szerelmes történet)
  • A szerző egyéni ízlése
  • Mennyi idő áll a rendelkezésünkre

A tervezés menete a következő:

Kézirat feltöltése során három módon készíttetheted el velünk a borítót.

 

1. Válaszhatod ingyenes sablonjainkat.

Ekkor az 123rf.com oldalról kiválasztott képet megvesszük neked és a sablonban jelzett módon elhelyezzük azt. Fontos tudnod, hogy a sablon borítón utólagosan csak színben és betűtípusban változtathatsz ingyenesen.

2. Egyedi borító

Egy kép felhasználásával egyedi és különleges borítót készítünk könyvednek. A feltöltött vagy kiválasztott kép alapján a könyvstílusának megfelelő borítót készítünk. A borító készítéséhez egy képet használunk fel. 

3. Professzionális borító

Professzionális borító annak aki komoly bevételt és magas presztizsű megjelenést szeretne a könyvesboltokban. Felmérjük, hogy a szerző mit szeretne, van-e olyan borító, weboldal, ami tetszik neked és segít minket a grafikai munkában. Megvizsgáljuk van-e a történetben valami, ami jellemző a műre, helyszín, tárgy, szereplő és azt hogyan lehetne megjeleníteni, mint figuratív elemet, vagy elvontabb, nonfiguratív garfikai elemekkel fejezhetjük ki a tartalmat, üzenetet. A borító tervezésnél több képet is felhasználunk egyedileg kivitelezve.

 

{ További szolgáltatásaink }