hero image

Dedikálási lehetőség a Győri Könyvszalonon

Publio Kiadó |

Kedves Szerzőink!

A Győri Könyvszalon az elmúlt 14 év alatt Nyugat-Magyarország emblematikus könyves rendezvényévé vált. Az eseménynek otthont adó Győri Nemzeti Színház három napra újra az irodalom, a könyvek, a zene, az információ csomópontjává válik ilyenkor. Számos könyvkiadó és több helyszínen körülbelül 100 különféle kulturális program várja a közönséget. Az idei programot itt találjátok.

 


 

2015. november 6–8. között mi is részt veszünk a Győri Könyvszalonon (Norbi pénteken 13:00-kor tart előadást a Pódium színpadon) és elhatároztuk, hogy lehetőséget biztosítunk Klubkártyásainknak a dedikálásra. Két lehetőséget biztosítunk számotokra könyveitek értékesítésére:

  • Elhozhatjátok magatokkal saját szerzői példányaitokat, ez esetben mindenképpen nektek kell számlát adnotok a vásárlóknak, ezért ne felejtsetek el számlatömböt hozni, valamint az eseményre való jelentkezéskor a számlázás státuszát jelezni.
  • Megrendelitek tőlünk a könyveket, amiket mi viszünk le a Könyvszalonra és mi értékesítjük azokat, tehát mi fogunk számlát adni, az esemény után pedig a szokott módon elszámolunk veletek.

Létrehoztunk egy jelentkezési felületet, ahol beírhatjátok, hogy mikor tudnátok dedikálni a rendezvényen. Mindenki csak egy időpontra jelentkezhet, kérünk benneteket, hogy gondoljátok át, melyik időpontra jeletkeztek. A háromnapos rendezvényen összesen 12 dedikálási időpontot tűztünk ki, ezért ajánljuk, hogy aki elhatározta magát, igyekezzen lefoglalni a helyet.

Akik saját könyvet hoznak és maguknak számláznak, október 26-ig jelentkezhetnek, akik viszont könyvet szeretnének rendelni, azok adják fel rendeléseiket e hét szerdáig (október 21.)!

Találkozunk Győrben november első hétvégéjén!

 

 

Címkék