hero image

Egy jól megtervezett kampányhoz!

Publio Kiadó |

Mint, ahogy már arról értesültetek a publio.hu megújult. Kibővült a rendelhető szolgáltatások köre. Ezek közé tartozik egy újabb szolgáltatás, amelynek keretén belül lehetőség van arra, hogy a Rukkola.hu keresési oldalán helyezzünk el könyvreklámot. A hirdetés 1 hétig jelenik meg rotációban a keresési oldalon. Miért pont itt? Mert aki szeretne könyvet keresni, vásárolni, az ezen az oldalon teheti meg, és ezen az oldalon találhat rá a Te könyvedre is.


 

A céltudatos, minél nagyobb figyelmet felkeltő kampány érdekében érdemes ezen a szolgálatáson elgondolkodni. Ehhez szeretnénk mi is hozzájárul azzal, hogy akciót hirdetünk erre a szolgáltatásra február 19–26. között. Az akció keretén belül 19000 forint helyett 9900 forintért lehet a szolgáltatást igénybe venni. Aki él a lehetőséggel ezen időszak alatt, az április végéig tudja felhasználni a szolgáltatást, így elég ideje van, hogy megfelelően felkészüljön a kampányára.

Ne feledd, hogy az akció február 19–26. között él! Élj vele bátran!

A Rukkola keresésről bővebb információt a Publio Kiadó weboldalán kaphatsz.

Ha általános kérdésed van, keress bennünket az info@publio.hu e-mail címen. 
Konkrét könyvvel kapcsolatos kérdés esetén pedig a support@publio.hu e-mail címen. Megtalálsz bennünket a Facebookon is: www.facebook.com/publiokiado valamint ajánljuk zárt szerzői csoportunkat: https://www.facebook.com/groups/publioszerzok/

Címkék