hero image

Előtérben a minőség

Publio Kiadó |

Az első öt évünk alatt rengeteg változáson mentünk keresztül. Együtt tanultuk a szerzőkkel a könyvkiadás titkait és fedeztük fel az újabb és újabb lehetőségeket. A kiadás módja is változott. Folyamatosan haladtunk a professzionális megjelenés felé. Minden változást azért vezettünk be, hogy a végén a lehető legjobb minőségű kéziratot adhassuk át a terjesztőknek, ezzel is megalapozva a kiváló értékesítést.


 

Most viszont új mérföldkőhöz érkeztünk. 

Pár héttel ezelőtt elindítottuk új oldalunkat a konyvem.hu domain név alatt. E szolgáltatás igazán különleges a magyar piacon. A Publio a konyvem.hu oldalon feltöltött könyvek után nem von le értékesítési jutalékot, kizárólag az értékesítők teszik ezt meg. Ezen kívül nem csak a magasabb jutalék a csábító, hanem kiadói szerződés helyett értékesítési szerződést kötünk. Tehát a könyvet bármikor elviheti máshova a szerző.

Továbbá a feltöltés során kiválasztható, hogy melyik értékesítési partnerhez szeretné a könyvét feltölteni, amiért mi kizárólag egy meghatározott éves díjat kérünk, és az értékesítés nem csak e-könyvre, hanem már nyomtatott könyvre is működik.

Az itt feltöltött könyvhöz a szerző szabadon készíthet borítót, belívet, stb.

 

A Publio-nál a minőség a cél.

A Publio.hu oldalon azonban szigorítjuk a megjelenést. A mai naptól minden új könyvet csak abban az esetben adunk át értékesítő partnereinkhez, ha a könyv korrektúrázott és nem sablon borítóval készült. Amennyiben a könyv nem felel meg-e feltételeknek úgy azt csak a Publioboox és a Rukkola oldalain értékesítjük.

Külső, a szerző által hozott korrektort abban az esetben fogadunk el, amennyiben minimum 3 darab könyvesbolti forgalmazásban megjelent könyvet már korrektúrázott és az impresszumban a neve feltüntetésre is került.

Mindenkinek lehetőséget biztosítunk az összes partnerünknél való értékesítésre.

Azonban a feltöltés előtt érdemes meggyőződni arról, hogy melyik felületünkön töltsd fel a kéziratot:

  Könyvem.hu http://admin.konyvaruhaz.info/media/files/publio3.png
nem korrektúrázott könyv, sablon borítóval mindenhol értékesítjük kizárólag Publioboox és Rukkola értékesítés
korrektúrázott könyv, sablon borítóval mindenhol értékesítjük kizárólag Publioboox és Rukkola értékesítés
nem korrektúrázott könyv, saját borítóval mindenhol értékesítjük nincs ilyen lehetőség
korrektúrázott könyv, saját borítóval mindenhol értékesítjük nincs ilyen lehetőség
korrektúrázott könyv, egyedi borítóval mindenhol értékesítjük mindenhol értékesítjük

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék