hero image

Értékesítési partnerekPublioboox

A Publio Kiadó által üzemeltetett könyváruház, több mint 4000 könyv kínálatával ekönyvként és nyomtatottan.

Rukkola

2016 év elején indítja el a Publio Kiadóhoz tartozó Rukkola.hu a nyomtatott könyvek értékesítését.

Apple iBookstore

Az iBooks és az iBooks Store elérhető minden olyan országban, ahol az App Store áruház jelen van. A könyveket Apple készülékről lehet megvásárolni.

Google Play

A Google saját könyves áruháza. Minden Androidos eszközön saját könyvolvasó alkalmazással rendelkezik. A könyveket webes felületről is megvásárolhatják.

Kobo Store

A világ egyik legnagyobb (több millió cím) kínálatával rendelkező nemzetközi ekönyv áruház.

Amazon

A világ legnagyobb nyomtatott és ekönyveket forgalmazó könyváruháza. Az oldalon egyelőre csak idegennyelvű könyvek feltöltésére van lehetőség. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

Multimédiapláza

A Kossuth Kiadó saját könyváruháza. A kínálatunkat nem automatikusan veszik át, hanem válogatnak a megjelent művekből.

Adamobooks

Magyarországi független ekönyv áruház.

Ekönyv.hu webáruház

Az eKönyv Magyarország 2010. márciusában alakult a Libri-Shopline Nyrt. (korábban Bookline.hu Nyrt) és a Líra Könyv Zrt. közös leányvállalataként.

Libri Online

A Libri 2000-ben indította el www.libri.hu internetes könyváruházát. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

Emag.hu

Az eMAG Marketplace 2011. április 6-án indult kísérleti jelleggel, abból a célból, hogy egy jól működő értékesítési felületet biztosítson nagyszámú kereskedő számára. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket értékesítünk.

Bookline

A Bookline kínálatában több százezer könyv, zenei és filmes kiadvány található meg. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

Líra

A magyar nyelvű könyvkiadás egyik leg­jelentősebb része a Líra cég­cso­porthoz tartozó kiadók tevé­keny­­sé­ge. Az áruházban egyedi megállapodás esetén nyomtatott könyveket is értékesítünk.

 

Amennyiben a könyv nem volt korrektúrázva és sablon borítóval készült, úgy akkor kizárólag a publioboox.hu, rukkola.hu és rukkola.ro áruházakban lesz értékesítve.