hero image

Fontos változás!

Publio Kiadó |

Ahogy azt az elmúlt hetekben tapasztalhattátok, folyamatos fejlesztések és változások történnek nálunk annak érdekében, hogy minél jobb és hatékonyabb szolgáltatásokat tudjunk biztosítani számotokra.


 

Ezen törekvéseink zászlóshajója a Publio Klubkártya, amivel komplex szolgáltatásokat kínálunk mindazoknak, akik komolyan bíznak a könyvükben, hajlandók figyelni a tanácsainkra és rájöttek arra, hogy kihasználhatják a kiadó partneri megállapodásaiból és célkitűzéseiből adódó lehetőségeket.

https://cdn-images-1.medium.com/max/800/1*rdqhHSSAqw5eV2b7uMWJjQ.jpeg

A könyvek kuponozása és akciózása szerves része lesz a klubkártyásoknak nyújtott kedvezményeknek, mert azt látjuk, hogy ezek önmagukban, a többi marketing tevékenység nélkül nem hatékonyak. A fontos változás tehát az, hogy hétfőtől csak a klubkártyások számára biztosítjuk a könyvek kedvezményes értékesítését.

A klubkártya díja évente 29.900 forintba kerül. Tudjuk, hogy első hallásra ez az összeg többetek számára drámaian hangzik, de gondoljatok bele.
Naponta 82 forintba kerül az, hogy olyan szolgáltatást kapjatok, ami hatékony és amivel egyre több kedvezményre lesztek jogosultak.

Hogy mik ezek a kedvezmények?

 

Ingyenes könyvkiadás
Klubtagjaink évente egy alkalommal ingyenesen kiadhatják könyvüket ekönyvben és nyomtatott könyvben. A kedvezmény tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat: borító tervezés, a borítóhoz szükséges jogdíjas fotó, e-könyv formázás, nyomtatott könyv tördelés, értékesítés és terjesztés a Publio Kiadó feltételei szerint.

Ingyenes házhozszállítás
Szerzői példányok rendelése esetén Klubtagjainknak nem számítunk fel szállítási díjat.

Ekönyv.hu kiemelés
Magyarország egyik legnagyobb ekönyv webáruházában a Klubtagjaink könyvét évente egyszer a főoldali középső bannerben kiemeljük. Ráadásként a bannert is elkészítik grafikusaink.

Online tanácsadás
Keress minket, ha szívesen meghallgatnád munkatársaink véleményét aktuális marketing vagy egyéb könyvkiadással kapcsolatos ötletedről. Klubtagjaink részére elsőbbséggel adunk tanácsot, segítséget. Várjuk leveledet a support@publio.hu címen!

Telefonos konzultáció
Jobban szereted az élőbeszédet? Évente egyszer -akár a könyvkiadás előtt is -lehetőséged van, hogy munkatársunk felhívjon és átbeszéljétek az aktuális ügyeket.

Facebook akció
Nem értesültek a vásárlók az akcióidról? Segítünk benne. Klubtagjaink könyvakcióit ajánlóként kiemeljük Facebook oldalainkon (több mint 11.000 követő és folyamatosan nő). Ennek feltétele, hogy az akció előtt minimum két héttel állítsd be az akciót és értesíts minket.

Hírlevél megjelenés
Rendszeres, regisztrált tagjainknak, vásárolóinknak küldött hírlevélben évente kétszer kiemeljük könyvedet. Érdemes ezt az akcióval együtt időzíteni.

Publio Facebook oldali könyvvásárlás
Klubtagjaink könyveit már közvetlenül megvásárolhatják a Publio Facebook oldalán található boltban is.

Publioboox oldalon előre rangsorolás
Klubtagjaink könyveit a keresés és kategória választás esetén minden esetben előre rangsoroljuk.

Publioboox főoldali kiemelés
Könyváruházunk főoldalán lehetőség van nagy felületen megjelentetni a könyvedet. Ezt most évente két alkalommal ingyenesen biztosítjuk számodra. Ráadásként a bannert is elkészítik grafikusaink.

Kedvezményes vásárlás
A publioboox.hu könyváruházunk kínálatából Klubtagjaink 5%-os kedvezménnyel vásárolhatnak.

Partneroldali akciózás
Könyváruházunkon beállított akciókat a Google Play és az Apple iTunes könyváruházakban is beállítjuk. Ennek feltétele, hogy az akció előtt minimum két héttel állítsd be az akciót és értesíts minket.

Megvásárlom a klubkártyát.

A kiadó célját jól tudjátok, szeretnénk elérni, hogy könyveitek a lehető legtöbb toplistában ott legyenek, és hogy a könyvek minél több olvasóhoz/vásárlóhoz jussanak el. Ahogy eddig is, úgy ezután is biztosítunk ingyenes könyfeltöltési lehetőséget mindenki számára, a self-publishingbe vetett hitünk az eladási/ feltöltési statisztikák alapján ennél már nem lehet biztosabb, hiszünk abban, hogy a kurázsi és a befektett idő sikerre viheti azon szerzőink könyveit is, akik nem szeretnének csatlakozni a kiadó missziójához, és maguk szeretnék elérni a saját céljaikat.

Címkék