hero image

Gazdagmami KönyvekTele van az asztalfiókod írásokkal...

Van egy blogod tele bejegyzésekkel, egy Facebook oldalad tele postokkal, és a sok sok gondolatodat már papírra is vetetted...

Nem találtál megfelelő partnert még, hogy megjelentesd a könyvedet? Vagy csak félsz belevágni, mert nem tudod hogyan kezdj neki?

Vida Ági a Publioval közösen most segít neked abban, hogy a könyved megjelenjen és eljusson minden jelentősebb értékesítési csatornához.


Miben segítetek nekem?

A könyvedet szakemberekkel előkészítjük. Korrektúrázzuk, professzionális borítót tervezünk neki, lektori segítséget vehetsz igénybe és akár Ági személyes ajánlást is ad marketing támogatással a könyvedhez.

A kiadás után eljuttatjuk az értékesítési partnereinkhez, ahol azonnal megkezdődik az e-könyv és a nyomtatott könyv értékesítése. A könyved az egész világon hozzáférhető lesz e-könyvként és akár nyomtatott könyvként is.

Bizonyos csomagjainkhoz nem csak ajándék marketing kiemeléseket adunk, hanem Ági könyvmarketing oktatási csomagját.

Mit kell tennem?

Első körben javasoljuk, hogy tanulmányozd át pontosan a kiadói szerződést, majd a lent kínált csomagokat. Ha bármi kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal az alábbi e-mail címen: gazdagmami@publio.hu

Ha összeállítottad a könyvedet és kiválasztottad a neked tetsző csomagot, akkor érdemes beregisztrálnod az oldalra, majd leadnod a megrendelést. Ezután a munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot és mindenről részletesen tájékoztatnak.

Mennyi időn belül készül el a könyvem?

Ez nagyon sok dologtól függ, de ha minden gördülékenyen halad akkor maximum 2 hónapon belül kézbefoghatod a könyvedet.

Mi minden fázist kiküldünk neked jóváhagyásra és egyeztetjük az esetleges változásokat. Ez néha időbe telik, de az a célunk, hogy tökéletes könyv kerüljön ki a polcokra.

Könyvesboltokban is megjelenik a könyvem?

Természetesen van rá lehetőség. Ennek feltételeiről mindig a megjelenés után szoktunk egyeztetni. Mivel Magyarországon bizományosi rendszerben működik a könyvértékesítés, ezért a kiadás után megvizsgáljuk a lehetőségeket, amit átbeszélünk és úgy döntünk az ügyben.

Ok, megrendeltem mindent, megjelent a könyvem, de én mennyit is keresek vele?

A hagyományos könyvkiadásban a jutalék 7-10% között mozog. A mi esetünkben te mint szerző a bevétel 30-70%-át kapod meg tőlünk, attól függően, hogy hol történt a könyv értékesítése. A jutalékok mértékéről a kiadói szerződés pontosan rendelkezik.

Nézzük meg a csomagokat!

 

* Az árak az áfát tartalmazzák. A szakmai könyvek esetében fenntartjuk a jogot a kiadás visszautasítására. Ez esetben az időközben elvégzett szolgáltatások árán kívül a befizetett összeget visszatérítjük. A szolgáltatások árát a Publio szolgáltatások menüpontja tartalmazza. A csomagokban foglalt nyomdai tördelés 10-15 fotóig vagy táblázatig, illetve a korrektúra 200.000 karakterig érvényes. A szolgáltatáscsomag megrendelésével a szerző automatikusan elfogadja a Kiadói szerződést.