hero image

Hogyan lehetsz író? Megtudhatod az Olvasás Éjszakáján!

Publio Kiadó |

Az Olvasás Éjszakája egy olvasásnépszerűsítő, a nemzeti írott kultúra értékeit felmutató irodalmi és könyves fesztivál. Elsődleges célja, hogy a könyves kultúrát, az olvasást mint örömforrást mutassa be. Mivel Az Olvasás Éjszakája helyszínei ismert könyvesházak, a rendezvénnyel azokra a helyekre visznek nagy tömegeket, ahol a fesztivál ideje után is találkozhatnak az magyar írott kultúra műveivel.


 

 

Október 10-én, szombaton 17 órakor a hazai self-publishing kiadók és ekönyves szakemberek, valamint a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke tart kerekasztalbesztélgetést a könyvpiacot átformálni készülő új trendről, az írói szabadságról és a kéziratkiadás új lehetőségeiről.

  • Érdemes eljönnöd a beszélgetésre, ha érdekel az írás, esetleg van pár kéziratod is, de nem tudod hogy mi a következő lépés.
  • Ha szívesen megmutatnád az írásaidat másoknak is, de nem tudod, hogy mit jelent pontosan a szerzői kiadás és a self-publishing.

Az Olvasás Éjszakája remek lehetőséget teremt arra, hogy minden kérdésre választ kapj! Bebizonyítjuk neked, hogy nem lehetetlen vágy, hogy cenzúra nélkül, szabadon adhasd ki a könyvedet, hiszen az ekönyvek térnyerésének köszönhetően megmutathatod és megmérettetheted magad, ma már a te könyved is ott lehet a legnagyobb írók művei között!

Találkozzunk tehát október 10-én, 17 órakor a Líra Fókusz Könyváruházban!

A beszélgetésben részt vesz Csordás Attila, az eKönyv Magyarország és az enkiadom.hu vezetője, Farkas István, az ekönyvolvaso.blog.hu főszerkesztője, Alcser Norbert, a Publio kiadó ügyvezetője, valamint Komlósi Gábor, a MÚOSZ elnöke, akivel arról beszélgetünk, hogy az online hírportálok elterjedése hogyan változtatta meg a hazai újságírás megszokott rendjét. A kerekasztalbeszélgetés moderátora Keresztes Kata, a Kata Könyvespolca című televíziós kultúrműsor házigazdája lesz.

A kerekasztalbeszélgetésre az esemény Facebook oldalán lehet jelentkezni, a belépés díjtalan!

Címkék: esemény, olvasás

Címkék