hero image

Hogyan történik a könyvkiadás?Az alábbi prezentációban szeretnénk neked röviden összefoglalni a könyvkiadás folyamatát. (A megtekintéshez Flash szükséges.)

A biztonság kedvéért összefoglaljuk neked a folyamatot.:)

1. Töltsd fel a kéziratodat!
Kéziratot kizárólag a honlapon (www.publio.hu) keresztül feltöltve fogadunk. Minden szolgáltatást a feltöltés során tudsz kérni és ekkor történik a szerződéskötés is.

2. Borító
Grafikusunk már a kézirat előkészítése közben elkezdi a munkát a borítóval, amit természetesen kiküldünk neked jóváhagyásra. Ekkor jelezheted az észrevételeidet.

3. Árajánlat
Ha kértél valamire árajánlatot akkor azt hamarosan megküldjük részedre. Ebben kis türelmedet kérjük!

4. Lektori jelentés
Ha a megrendelt lektori jelentés után szeretnéd még a szerkesztésben is a segítségünket kérni akkor erről külön egyeztetünk veled a lektori jelentés kiküldése után.

5. Korrektúra
Ha elfogadod a korrektúrára tett ajánlatot, akkor nekikezdünk a munkának. Ha elkészültünk akkor jelentkezünk és kiküldjük neked megtekintésre, jóváhagyásra.

6. Kézirat ellenőrzése
A rendszerünk ellenőrzi a kézirat helyes formázását. Hiba esetén értesítünk a hibáról. Ha formázást rendeltél akkor természetesen azt elvégezzük helyetted.

7. E-könyv készítése
A borító és a végleges kézirat után elkészítjük az e-könyvet, melyet kiküldünk neked jóváhagyásra. Ha elfogadod akkor megkezdjük az értékesítést a partneráruházainkban.

8. Nyomtatott könyv 
Az ekönyv elfogadása után tördeljük a nyomtatott könyvedet. Ha egyedi tördelést rendeltél, akkor a kéréseidet az első verzió kiküldése után küldheted el nekünk.

9. Elkészült a könyved
Miután elkészült a könyved akkor megkezdjük az értékesítést. Külön kérheted a könyvesbolti kihelyezést a publio.hu oldalon egy kérdőív kitöltésével.

10. Marketing
Induljon el a népszerűsítés. Kérésed esetén segítünk egy hatékony marketingkampány megtervezésében. Keresd munkatársainkat az info@publio.hu címen, vagy a publio.hu oldalon a rendelhető marketing szolgáltatásokat

 

Javasoljuk, hogy a legjobb áttekintés érdekében tedd ki teljes képernyőre és a jobbra, balra nyíllal navigálhatsz.