hero image

JutalékomA self-publishing egy bevált trend, ami mindenkinek ad esélyt arra, hogy megmutassa mit tud. Átlátható és valós eladási adatokkal dolgozik, a befektetés és a bevétel mértéke a szerzőtől függ, a költségek és a bevételek is az eladásokkal együtt, folyamatosan jelentkeznek. 

Amennyiben a vevőid a PublioBoox online könyváruházon keresztül rendelik meg a könyved, az e-könyv eladási árának 70 százaléka illet meg téged, ha egyéb értékésítési parnetrünktől érkezik a rendelés, (iTunes, Google Play, Amazon) az eladási ár 30 százaléka üti a markod, míg partnerprogramunkon keresztül érkező vásárlás után a tiszteletdíjad az eladási ár 55 százaléka lesz. A fenti százalékoknak megfelelő szerzői díjak bruttó összegként kerülnek elszámolásra.

A szerzői jutalékod alakulását a publioboox.hu oldal eladásai után minden egyes belépésnél real-time, azaz valós időben látod a profilodban a többi portál frissítése pedig havonta a beérkezett fogyásjelentések rögzítése után látható. Megnézheted, hogy az adott hónapban, hány e-könyvet és hány nyomtatott könyv került értékesítésre.