hero image

Karácsonyi akciók a Publio szerzőknek

Publio Kiadó |

Több akciót is hirdetünk nektek, melyekkel nem csak a karácsonyra segítünk felkészülni, de promóciós ajándékokkal is ellátunk benneteket.

Könyvjelző és névjegy kedvezményes áron! — 100 darab névjegy és 100 darab könyvjelző vásárlásakor klubkártyásaink 15 százalék kedvezményt kapnak!

A 100 darab névjegy és 100 könyvjelző ára 15 ezer forint áfával, ebben a tervezési ár és a nyomdaköltség szerepel. Klubkártyások 12 750 forintért kérhetik szolgáltatásainkat.


 

Ajándék könyvjelző — Klubkártyásaink 50 darab könyv rendelése esetén 100 darab könyvjelzőt kapnak ajándékba!

 

A könyvjelzőn a könyved borítója, a személyes üzeneted kap helyet, valamint az általad megadott e-mail cím és a közösségi média oldalad linkje. Ezek alatt a QR-kód található, ami a könyv PublioBooxos vásárlási oldalára visz. A könyvjelző másik oldalán a könyvkiadás folyamatát ábrázoló, egyszerű grafikát helyeztük el. A könyvjelző 300 grammos, strapabíró papírból készül.

Szerzői névjegykártya a könyvek mellé! — Klubkártyások 50 könyv megrendelése esetén 100 darab szerzői névjegykártyát kapnak ajándékba!

 

A névjegykártyát régóta ígérjük nektek, és terveztünk is egyet. Míg a kártya egyik oldalára a könyvetek borítója kerül, a másikra saját kézzel írott, beszkennelt üzenetet írhattok. Emellett feltüntetjük a neveteket, az általatok megadott és kezelt közösségi média csatorna linkjét, kérés esetén e-mail címet, valamint a könyv címét. Egy karácsonyi üdvözlő pecsét is helyet kap a QR-kód mellett, ami a könyvetek PublioBoox oldalára viszi az érdeklődőt. A kártya 300 grammos, strapabíró papírból készül.

Az akciókat a support@publio.hu e-mail címen rendelhetitek meg! Akinek még nincs klubkártyája, az itt tájékozódhat a kedvezményekről.

Címkék