hero image

Könyves Roadshowra hívunk!

Publio Kiadó |

Szerzőtársatok, R. Kárpáti Péter ajánlotta fel a lehetőséget, hogy részt vehetünk vele hét vidéki településen megrendezett gasztro-kulturális rendvezvényen a nyáron. Péter egyeztetett a helyi polgármesterekkel, akik szeretettel várnak bennünket, helyet biztosítva számunkra a kitelepülésre.


 

A helyszínek és az időpontok a következők:

2015. június 13. — Lőrinci
2015. július 4. — Kajárpéc és Kehidakustány
2015. július 11. — Sellye és Szabadszállás
2015. június 21. — Sajószentpéter
2015. augusztus 15. — Sokorópátka
2015. augusztus 22. — Balaton
2015. szeptember 5. — Törtel

Mind a hét helyszínre kitelepülünk és értékesítjük a könyveket, vállaljuk a logisztikát és elszámolunk minden egyes szerzővel. A vidéki könyves Roadshow remek lehetőséget teremt a szerzőknek az olvasókkal való személyes találkozásra és dediklásra, így aki személyesen is részt venne egy-egy napon, vagy akár mindegyiken, azt szeretettel látjuk és várjuk!

A részvétel feltételei a következők:

Fontos, hogy legalább 30 szerző jelentkezzen a Roadshowra, a logisztikának és kitelepülésnek nincs értelme 5–10 címmel. A résztvevő szerzőknek a hat alkalomra minimum 20 könyv megrendelését ajánljuk (természetesen kedvezményes szerzői áron), egy-egy alkalommal a legrosszabb esetben is minimum 3 könyv eladásával számolunk.

(A résztvevő szerzők a publio.hu-n tudják kikalkulálni, hogy mennyibe kerül számukra a 20 könyv megrendelése.)

Fontos!

A Roadshow-n érdeklődés hiányában nem tudunk részt venni, ha nem gyűlik össze minimum 30 szerző, ezért ezúton is kérünk benneteket, hogy ösztönözzétek egymást a részvételre.

A Roadshow végén minden könyvvel elszámolunk, a megmaradt példányok természetesen a szerző tulajdonát képezik.

A jelentkezés és a könyvek rendelési határideje május 21. , kérünk benneteket, hogy a support@publio.hu e-mail címen tegyétek mindezt, a jelentkezés tárgyába a neveteket és a könyves roadshow-t kérjük beírni.

Címkék