hero image

KönyvmarketingMinden terméknek szüksége van egy marketing stratégiára ahhoz, hogy eljusson a fogyasztókhoz. A könyv is egy termék, amit ha el szeretnél adni, akkor reklámoznod kell.  Azt be kell látni, hogy szerzői kiadásban nem működik a klasszikus kiadók gyakorlata, hogy elveszik az íróktól a könyvet, majd a szerző új köntösben, kicsit átírva, kicsit feljavítva kapja vissza és nincs más tennivalója, mint elmenni a kijelölt találkozókra és bezsebelni a 10 százalékos jutalékát.

A szerzői kiadást választók útja rögös, de kifizetődő. Ebben a rendszerben neked kell figyelni a marketingre és az eladásokra, és mivel te dolgozol vele, nálad landul a nagyobb jutalék is.

Marketing nélkül viszont nem fogod tudni eladni a könyved, így profitod sem lesz.

Kiadónk, azon túl, hogy kiadja a könyvedet, segít az értékesítésében is. sikeres piaci bevezetéséhez  azonban nélkülözhetetlen egy jól átgondolt stratégia, melynek elemeit te magad válogathatod össze, ha szeretnéd, a mi segítségünkkel. Ha aktívan részt veszel a munkánkban és szerepet vállalsz a marketing feladatokban, a siker sem maradhat el! Segítünk álmaid megvalósításában!