hero image

Közösségi médiaKiemelten fontosnak tartjuk, hogy íróink megismerjék egymást és a self-publishingben rejlő lehetőségeket. Több közösségi oldalt is működtetünk annak, érdekében, hogy szerzőink minél kényelmesebben mozogjanak a szerzői kiadású könyvek világában.


Publio Kiadó Facebook oldala: Az oldalon self-publishinggel, saját könyveinkkel és közleményeinkkel találkozhatsz.

Publio szerzők csoportja:https://www.facebook.com/groups/publioszerzok/

A Publio Kiadó szerzői számára létrehozott zárt csoport. Célja, hogy a kiadó írói megismerjék egymást és közösen gondolkodva segítsék egymás alkotását, kiadását. A csoportbeszélgetésbe bekapcsolódhatnak a kiadó munkatársai is, tanácsokkal, információval segítve az írók munkáját.

Self-publishing írók csoportja: https://www.facebook.com/groups/selfpublishingirok/

A szerzői kiadással foglalkozó szakmai csoport célja, hogy tájékoztasson, informáljon, beszéljen a hazai helyzetről és betekintést nyújtson a külföldi trendekbe. A moderálás szigorú de igazságos. Az oldal célja minőségi tartalom közlése azok számára, akik az írást választották az önkifejezésre. Az oldalt a Publio Kiadó üzemelteti, de szeretettel várunk mindenkit, aki szerzői kiadású könyvvel foglalkozik akár iróként, szerkesztőként, olvasóként, kiadóként, szakmabeliként.

Összefogás az amatőr írókért: https://www.facebook.com/groups/205656369594183/?fref=ts Ebben a csoportban mindenkit szeretettel várnak, aki meg szeretné mutatni magát és be szeretné mutatni a könyvét.

A Közösségi médiában való szereplés az író egyik legjobb értékesítési csatornája, ezért azt tanácsoljuk, hogy tervezd meg előre a közösségi média tevékenységed! A blogod és rajongói oldalad kinézete és tartalma sokat elárul rólad, mutasd hát a legjobb oldalad! Kérésre megvizsgáljuk eddigi  közösségi média aktivitásod vés elemzést készítünk, melyben az esetleges hibákat