hero image

Értékesítés a világ könyvesboltjaiban


A szerzői kiadás egyik legnagyobb problémája a logisztika és a példányszámok. Hány példányt gyártsak a könyvből és miként jutassam el a könyvesboltokba? Nem lesz sok az a példányszám?  Hogyan szállítják ki a könyveket és mennyibe fog kerülni? Sok-sok kérdés.... és hol a válasz?

Sajnos a hazai nagykereskedők nincsenek felkészülve arra, hogy a digitális gyártás által teremtett versenyelőnyt kihasználják. Itthon még mindig ahhoz a tradicionális modellhez vagyunk szokva, hogy gyártsunk le 1000 példányt a könyvekből és aztán majd lesz valami. 

Ezért van szükség komoly innovációra a hazai könyvkiadásban, és persze olyan szolgáltatókra akik felismerik e problémát és megoldást is kínálnak rá.

De már Magyarországról is van lehetőség minden országra kiterjedő nyomtatott könyv értékesítésre online és hagyományos könyvesbolti hálózatokban is. 

Jelentesd meg a könyvedet az összes Amazon országban és amerikai könyvesboltokban, könyvtárakban.

Milyen előnyökben részesülsz?

- a világ minden pontján megvásárolható lesz a nyomtatott könyved akár 1 napos szállítással is

- a gyártási költség neked semmibe nem kerül, ezt nem kell előfinanszíroznod

- bekerül az amerikai nagykereskedelmi és könyvtári rendszerbe a könyved, így a hálózathoz tartozó könyvesboltok, könyvtárak rendelhetnek a könyvedből

- és mielőtt kérdeznéd nincs nyelvi korlát, jöhetnek a magyar nyelvű könyvek is

Nézzük a részleteket.

A megrendelés után a könyvedet újratördeljük az amerikai papírszabványoknak megfelelően. Ez pár centiméteres, vagy milliméteres eltérést jelent. Neked ezzel semmi dolgod nem lesz, mi ezt teljesen elintézzük. Ha esetleg a könyv sajátosságaiból adódóan bizonyos mértékű átalakításra van szükség akkor azt veled külön egyeztetjük.

A könyv új amerikai ISBN számot kap. Az ezzel kapcsolatos teljes ügyintézést átvesszük.

A megrendelés után kb. 5-10 napon belül a tördelés megtörténik és onnan számítva 2-5 nap múlva felkerül a könyv az értékesítési rendszerbe. Elsőnek az amazon.com oldalra, majd folyamatosan jelenik meg az Amazon partner és országspecifikus oldalain, majd a könyvesbolti hálózatokba.

 

Mennyi jutalékot kapok az eladott könyvek után?

A képlet nagyon hasonló a Publio-nál már megszokott elszámoláshoz:

Eladási ár - az értékesítési jutalék - nyomdaköltség = szerzői jutalék

Az értékesítési jutalék az alábbiak szerint alakul:

Amazon és hozzá kapcsolódó online felületek: 55%

Offline könyvesboltok: 67 %

A nyomtatási költség eltérő a hazai áraktól, de ezt mindenkinek a megrendelés után pontosan jelezzük és előre láthatja mennyi jutaléka lesz az eladott könyvek után.

 

 

 

 

19900 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }