hero image

Influencer csomag


Fontos nyitni az új dolgok felé, most te is megteheted ezt.Az influencer marketing lényegében a tartalommarketing egy válfaja. Az influencer feladata, hogy lebilincselő módon mutassa be a termékedet a közönségének a saját maga által kreált tartalmon keresztül. Azáltal, hogy Ő mutatja be, segít átugrani a szakadékot a céged és a potenciális célközönséged között. Az influencer az a személy, akit a követői beengednek azon a bizonyos burkon belülre, ahová csak ismerősök léphetnek be.

Az influencer képes arra, hogy vásárlási döntéseket pozitív – vagy épp negatív – irányba befolyásoljon. Az influencer marketing, magyarul véleményvezér-, vagy befolyásoló marketing a marketing egy formája, amelyben a fókuszt a befolyásos emberekre helyezik, a megcélzott piac egésze helyett.

Egyszerűbben fogalmazva az influencer marketing közismert emberek által történő reklámozást jelent. Megveszed, mert biztos vagy benne, hogy az jól működik és király cucc. Megveszed, mert egy számodra szimpatikus személy mondta rá, hogy jó.

Az azonban fontos, hogy nem minden ismert ember számít influencernek. Sőt, nem is alkalmas rá mindenki.

A csomag ára az alap kampány díjat biztosítja számodra, az influencerek díjazása még ezen felül fizetendő. Eléréstől és tartalomtól függően változnak az influencerek díjazása, de nagyságrendileg neked három sávra osztható a díjazás és a költségvetés: 

100.000-250.000, 

250.000-500.000, 

500.000 felett

 

Jelen szolgáltatlás klubkártyával 10% kedvezmény kapható.

Teljes ár 75.000 Ft

 

 

 

75000 Ft
Megrendelem