hero image

Klubkártya éves előfizetés


A következő időszakban átalakítjuk az automatikusan járó szerzői kedvezményt, melyet könyvkiadás során kaphattál eddig, de egy jobb rendszert találtunk ki neked. Most jelentősen több megjelenést biztosítunk számodra, ha előfizetsz az szerzői klubkártyánkra.

A Klubkártyát melyet most bevezetünk, tartalmazza továbbra is az írói kedvezményt, mely mellé most egy csomó más szolgáltatást ingyen biztosítunk számodra.

Az új rendszer lényegében egy előfizetést takar, melynek az ára egy évre 20.000 Forint ha egy évre előre kifizeted. Ha fél évente szeretnéd megtéríteni, arra is van lehetőséged, de akkor félévente 12.500Ft-ot kell fizetned.

 

Milyen kedvezményeket tartalmaz a klubkártya?

1.     Csak E-Könyv kiadás neked csak 12.000Ft

2.     Kivisszük könyved az egyik könyvfesztiválra (Margó, Könyvfesztivál, Könyvhét)

3.     Ingyenesen kapsz egy hónapos Rukkola.hu hirdetés, melyet banner formájában fogunk elhelyezni

4.     Biztosítunk számodra egy PR Hírlevelet és bejegyzést, melyet a rukkola.hu oldalon el fogunk helyezni és a Facebook oldalon is megosztjuk. Természetesen ezt megosztjuk a hírlevél olvasóival. Könyved több könyvel együtt fog tudni megjelenni egy hírlevélben.

5.     Minimum havonta biztosítunk számodra oktató cikkeket, melyeket felhasználva sikereket tudsz elérni a közösségi médiában/blogodon/honlapodon.

6.     10 % kedvezmény minden megjelölt marketing csomag vásárlásánál.

7.     Akciót tudsz biztosítani vásárlók számára, melyet te tudsz beállítani. Az akciós könyveket természetesen hírlevelünkben is megjelenítjük.

 

Így összesen több mint 50.000 Ft értékű csomagot kaphatsz meg töredék áron.

Ha most előfizetsz akkor ajándékba megkapod ezt a hónapot!

További részletek a klubkártyáról: https://publio.hu/hu_HU/klubkartya-elonyei

Megrendeléstől számított 72 órán belül igénybe tudod venni a szolgáltatást nyújtotta lehetőségeket!

20000 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }