hero image

Könyvépítők podcast hirdetés


Bevezető áron!


Mi az a könyvépítők podcast Vagy egyáltalán mi az a podcast?

Egy podcast ahol írók mesélnek arról hogyan lesz az ötletből kész mű és könyvpiaci szakemberek, mutatják be, hogyan lesz a kész műből könyv.
További információk: http://www.konyvepitok.hu/

A podcast egy digitálisan rögzített hangfelvétel, amely tartalmazhat zenét, híreket, interjúkat, vagy más médiákat. Ez a hangfelvétel az interneten hallgatható meg vagy tölthető le például egy digitális hanglejátszó eszközre, későbbi meghallgatás céljából. 

Miért jó szerzőként megjelenni egy adásban?

Mert pont a célközönségedet érheted el. Ráadásul hosszú távon, mivel az adás továbbra is elérhető marad és egyúttal a hirdetésed is.

Milyen megjelenésre számíthatok ha igénybe veszem a szolgáltatást? 

Könyved lesz az adás támogatója!

Az adás elején elhangzik könyved címe és egy rövid ismertető̋. A hirdetés szövegét elkészítjük számodra, valamint profi rádiós hangok biztosítják a szöveg tökéletes hangzását! Az pedig, hogy mikor jelenik meg a hirdetésed, az a jelentkezésektől függ, ha épp szerencséd van te leszel a következő adás támogatója!

A szolgáltatás ára 40.000, mely egy adás támogatását tartalmazza, de ha két adásban is szeretnél megjelenni, akkor a második hirdetés ára csak 15.000 Forint lesz.

A hirdetés  klubkártyás előfizetés esetén kedvezménnyel vehető igénybe vehető!

Jelenlegi árszabás csak a bevezetési időszakban vehető igénybe ezen az áron. Ha pedig most szeretnél két adásban szerepelni akkor a második hirdetés ára csak 5.000 Forintba kerül!

15000 Ft
Megrendelem