hero image

Könyvépítők podcast interjú


Bevezető áron!

 

 

Mi az a könyvépítők podcast vagy egyáltalán mi az a podcast?

Egy podcast, ahol írók mesélnek arról hogyan lesz az ötletből kész mű̋ és könyvpiaci szakemberek, mutatják be, hogyan lesz a kész műből könyv.

További információk: http://www.konyvepitok.hu/

A podcast egy digitálisan rögzített hangfelvétel, amely tartalmazhat zenét, híreket, interjúkat vagy más médiákat. Ez a hangfelvétel az interneten hallgatható meg vagy tölthető le például egy digitális hanglejátszó eszközre, későbbi meghallgatás céljából. 

Miért jó szerzőként megjelenni egy adásban?

Mert pont a célközönségedet érheted el. Ráadásul hosszú távon, mivel az adás továbbra is elérhető marad és egyúttal a hirdetésed is.

Milyen megjelenésre számíthatok ha igénybe veszem a szolgáltatást? 

Könyved és tevekénységedtől függően egy interjút készítünk veled. Biztosítunk minden technikai feltételt, elküldünk számodra egy mikrofont, megbeszéljük az időpontot és adott időben elkészítjük az interjút. Természetesen utómunkát végzünk a tökéletes hangzás érdekében, hogy egy tökéletes minőségű interjút tudjunk felhasználni könyved promóciójára.

 

A szolgáltatás ára teljes ára  70.000, mely egy adás támogatását tartalmazza, de ha szeretnél megjelenni, valamely adás támogatójaként is (részletek itt)  akkor a hirdetés számodra csak 10.000 Forint lesz!

A hirdetés  klubkártyás elfizetés kedvezménnyel vehető igénybe vehető!

 

50000 Ft
Megrendelem