hero image

Marketing konzultáció


Átfogó marketing konzultációra van lehetőséget, melyben megtudhatod milyen lehetőségeid vannak könyved, s önmagad hirdetésére. 

Konzultáción felvázoljuk lehetőségeid, illetve javaslatokat teszünk arra, hogyan használd a közösségi médiát könyveladásra.

A szerző a közösségi média szereplése meghatározó a könyvértékesítésben. Megvizsgáljuk a tevékenységed és javaslatokat teszünk a további lépésekre.

Napjainkban a közösségi média az a tér, ahol mindenki jelen van, ahol mindenki megtalálhatja az őt érdeklő dolgokat és ahol mindenki megmutathatja magát. Nem mindegy hát, hogy milyen képet prezentálunk ott magunkról. Ha profinak és hozzáértőnek akarjuk magunkat beállítani, akkor nem árt, ha a különböző platformokon profi és hozzáértő benyomást keltünk. Mindannyiunk, a szerző és a leendő vagy visszatérő olvasók érdeke az, hogy a tartalom, amit megmutat magáról átlátható, követhető és professzionális legyen.

A szolgáltatás magában foglalja a közösségi tevékenységek elemzését, beleértve a szerző Facebook oldalának cover képétől az írói névjegyen át a nyelvhelyességig, megvizsgáljuk, hogy a tartalom, hogyan kapcsolódik a könyvhöz, a posztok mennyire illeszkednek a történethez, megvizsgáljuk, hogy az oldal célja teljesül-e vagyis a szerzőről kapott kép megegyezik -e az elvárásokkal. A szerzői blogot megvizsgáljuk, átnézzük a hivatkozásokat, a kapcsolt linkeket és társoldalakat, megvizsgáljuk a posztok minőségét és javaslatokat teszünk az általunk fejleszthetőnek tartott elemek feljavítására.

 

 

 

29000 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }