hero image

Mit tettem a héten a könyvemért? — Esténként az én meséimet olvassák

Publio Kiadó |

Felhívást tettünk közzé az írói csoportunkban, mert többen is jeleztétek, hogy szívesen írnátok a blogunkra bejegyzéseket. Olyan írásokat várunk, amik hasznosak lehetnek mindenki számára, és arról szólnak, hogy ki mit tett a héten a könyvéért és milyen következtetéseket tudott levonni ebből.

 


 

 

 

Ma Bráthán Erzsébet meséli el, hogy milyen sikert ért el.

Brátán Erzsébet:

Valójában én már kicsit kezdtem besokallni a marketinggel. Minden héten megosztottam a könyveimből egy-egy részletet, melyet igen sokan olvastak, kedveltek, de a vásárlás ugye nálunk még sem nő annyira. Én meg vagyok elégedve azzal, ami van. Nem terveztem ennél több akciót. Akit el akarnak érni a könyveim, úgyis elérnek.

Van két weboldalam, egy blogom egy szerzői oldalam a facebookon és egy olvasótáborom, ahol minden könyvemből fenn van egy részlet. Aztán furcsa dolog történt…

Egyik írótársam beajánlotta a műveimet:

Kedves Erzsébet! Egy publikálási lehetőséget szeretnék ajánlani (mesék), ami megfelelő reklámfelület is lehet. A Női Világ magazin szerkesztőjének ajánlottam be, ahol örömmel várják az írásait (meséket). Csodás hetet kívánok!”

 http://admin.konyvaruhaz.info/media/files/bratankep.png

Nos, beszéltem a hölggyel, és azt ajánlotta, hogy (ha a Publio Kiadó engedélyezi) nekik van egy meserovatuk a kicsisziv.hu/ weboldalon, ahová minden este feltennének egy-egy meserészletet a könyveimből, alá két linkkel, egyik a szerzői oldalam, másik a könyv kiadói linkje lenne. Ezzel ők gazdagítanák a kínálatukat, a könyvek pedig kapnának egy plusz PR -t  - ingyen. A hölgy megörült a kínálatnak, nemcsak a meséket, hanem novellákat és a szakácskönyvből recepteket, meg az indigós könyvből is részleteket tennének fel, ha lehetséges lenne.

Én is örültem a lehetőségnek és annak, hogy a kiadó engedélyezte. Április 24. -től minden este felkerül egy-egy részlet valamelyik mesémből. Elsőnek a Mézeske kalandjai a sárkányokkal, 19 fejezet.

Ez is örömhír, különösen úgy, hogy egy olyan írótárs ajánlotta a meséimet, akit nem is ismerek… önzetlenül, jó szándékkal, jóindulattal. 

Címkék