hero image

Olcsó krimik, csak ezen a héten!

Publio Kiadó |

Hamarosan itt a Halloween ezért úgy határoztunk, hogy beizzítjuk a könyváruházunkat! A PublioBoox könyváruházban egész héten át akciós és normál áras krimiket és horrortörténeteket találsz! 12 kiadó 145 könyve közül válogathatnak a borzongani vágyók. Gyere és válogass!


 

A repertoár igen széles, ezen a héten azonban a thillerek, krimik és horrorsztorik állnak a középpontban. A szerzői kiadású könyvek mellett több kiadó által gondozott művet is megatláltok a választékunkban, így a Publiós szerzői kiadású könyvek mellett az Adamo Boox, Herlequin, Athenaeum, Álomgyár Kiadó, Helikon Kiadó, Libri, Bookline, Tarandus, XXI. Század Kiadó, General Press, SpiritArt Kiadó, és a Trubadur Kiadó rémtörténeteiből is válogathattok.

"Az egy éves webáruház máris 65 kiadó partnerrel és több mint 3500 könyvvel rendelkezik, palettáján a hagyományos kiadású könyvek mellett szép számmal szerepelnek self-publishingben kiadott kötetek is. A webáruház halloweeni akciója kedvezményes árú, akár ingyenes krimiket ajánl az olvasóknak."

A Publiós könyvek közül ajánljuk nektek Gerda Green A kék macska című krimisorozatának második részét, amely ezen a héten ingyenesen letölthető.

Báthory Olga és Szepesi Herold magánnyomozó irodája előtt, átmeneti nehézségek után, új távlatok nyílnak meg. Az új házban szerencsésen összebarátkoznak, és nyomozó társukká fogadják Szabó Róbertet, a kedves öregurat, aki olykor még őket is felülmúlja lendületességben és nagyszerű ötletekben. A helyszín ezúttal is Budapest, ahol a mindenre elszánt bűnbandák háborítatlanul élik sötét, alvilági életüket és ahol a bűnözőket már nem elégíti ki a kábítószer, vagy a lánykereskedelem haszna. Jövedelmüket immár az emberek hiszékenységéből akarják fedezni. Abból az igényből, amit a gyenge istenhit, de az erős pénz és meggazdagodás utáni vágy alakít ki a polgárokban.

A főhősök munkáját megnehezíti Miss Orange személyével való nem mindennapi találkozás, akinek az Ara papagáj bár sztárjaként ugyanúgy érdekében állhatott Palotás Áron milliomost eltenni láb alól, mint vetélytársának Claudia von Oldenburgnak. Őt az első krimiből már ismerhetjük. Hogy ki a valódi gyilkos és hogyan halt meg Palotás Áron? Ehhez a bonyolult nyomozáshoz és szövevényes történethez Olga segítségül hívja nemcsak Heroldot és Róbert bácsit, de régi jó barátját Jánossy Alfréd hadnagyot is a bűnügyi rendőrségtől. Közben a szereplők nem mindennapi szerelmi kalandba is keverednek.

Stephanie Ford Véres lábnyomok a levegőben könyve 150 forintért lehet a tied ezen a héten.

(kép)

Jackie Simonnal madarat lehet fogatni, mikor megtudja, hogy egy rendőrcsere program keretében elutazhat Rockswoodba nyomozói tapasztalatot szerezni.

Kicsit csodálkozik ugyan, minthogy ő nem nyomozó, ám a lehetőségnek azért örül. fogalma sincs, hogy úti céljának legfőbb nevezetessége — ha van ilyen egyáltalán — hogy szinte egyáltalán nem történnek bűnügyek, mint ahogyan arról sem, hogy leendő főnöke rendőr ugyan, ám jelenlegi pozícióját egyféle felfelé buktatásnak köszönheti. Mindössze egyetlen közös vonásuk van: a tapasztalat hiánya.

Épp ezért éri sokként a friss társakat, hogy nem sokkal Jackie megérkezése után furcsa gyilkosság történik: egy helybéli, gazdag család villájában rábukkannak a látogatóba érkező rokon kamaszlány holttestére, amely körül szemmel láthatóan nincs minden rendben… És ezzel elindul a lavina: több haláleset követi egymást, amelyeknek van egy igen különös közös mozzanata. Ráadásul az álmos vidéki városban felbukkanó filmes stábnak köszönhetően hirtelen igencsak felpezsdül az élet — alaposan megnehezítve botcsinálta nyomozópárosunk dolgát. Vajon sikerül-e felgöngyölíteni a levegőben lebegő véres lábnyomok és a gyilkosságok rejtélyét főhőseinknek, vagy Rockswood immár az örökre megoldatlan, misztikus halálesetekről lesz híres-hírhedt?

Kedvezményes árú krimik listája

Gerda Green A kék macska — ingyenes

Gerda Green Fenevadak erdélyben — 990 forint

Goldie Simon Titokban Qumranban — 600 forint

Goldie Simon Petrában meghalni is szép — 600 forint

Korina Amason Kis libabőrök, nagy borzongások — 990 forint

Ebergényi Vicky Marion Farrington: A sírkő, a A lakat — 360 forint

Bakcsi György Halálos premier — 600 forint

Vivien Wing Gor, a varjú — 600 forint

AnnieLynn Sullivan Menekülj — 990 forint

Ady Endre, Rákosi Viktor, Vay Sándor Poénos kriminovellák — 600 forint

Brátán Erzsébet Az álomkalandor — 900 forint

Gabryel Flynt Erik — 350 forint

Gabryel Flynt Sötét szárnyak I. — 360 forint

Gabryel Flynt Sötét szárnyak II. — 360 forint

Gabryel Flynt Sötét szárnyak III. — 360 forint

Aradi Kata Illegális történet — ingyenes

Violet C. Landers Társas-játék 900 forint

Violet C. Landers Éjfél — ingyenes

Giuditta Fabbro A nyomozónő — ingyenes

Giuditta Fabbro A nyomozónő-Kísért a múlt — 999 forint

Giuditta Fabbro A magánnyomozónő: A német meló — 99 forint

Giuditta Fabbro A magánnyomozónő: Több mint szerelem — ingyenes

Giuditta Fabbro A testőrnő — 395 forint

Giuditta Fabbro A testőrnő: Élet egy halál után — 199 forint

Stephanie Ford Véres lábnyomok a levegőben — 150 forint

Michael G. Skinner A Halál memoárja — 600 forint

Rebecca Blackhorse Jádeasszony — 600 forint

Rebecca Blackhorse A mangaka — 490 forint

Lola Franck Capri hold — 400 forint

Damien N. King Samuel Sawyer feloldozása — 800 forint

Damien N. King Palmer gyermekei — 800 forint

Stephen Curtis Királyok serege — 400 forint

C.A. Sirím Tigrisszem — 390 forint

Brátán Erzsébet Várj, amíg Apa meghal — 390 forint

Charles K. Denis … és a cirkusz továbbáll — 890 forint

"Tudtad, hogy könyváruházankban nem csak a történetek rövid ismertetőjét olvashatod el, de bele is olvashatsz a könyvekbe!? Itt az idő válogass kedvedre az akciós krimikből!"

 

A könyvek listáját folyamatosan bővítjük, néha frissíts ránk!
És ne feledd: A PublioBoox az új könyves barátod!:)

Címkék