hero image

Szerzői könyvkiadásKiadónk a szerzői kiadású könyvek mellett kötelezte el magát. Szerzőink kézirataiból elektronikus és nyomtatott könyveket készítünk, melyeket  webáruhazainkban, könyves közösségeinkben és értékesítő partnereinknél értékesítünk

Elektronikus könyvek

Az e-könyv digitális megfelelője a nyomtatott könyvnek.  Az e-könyvek egyik jellegzetessége, hogy mivel nyomtatási költség nem terheli őket így olcsóbban értékesíthetők, a virtuális formának köszönhetően pedig jobban és gyorsabban terjeszthetők.  Az elektronikus könyvek kereskedelme egyre nagyobb hangsúlyt kap a világban, ennek köszönhetően kiépített, jól bejáratott értékesítési csatornák közül választhatnak szerzőink. Az e-könyv formátum jó ugródeszka lehet az elsőkönyves szerzők számára.

Az e-könyv formátumát és tördelését szabványok szerint készítjük el, de igény szerint egyedi tördelést is vállalunk.

Nyomtatott könyvek

Kiadónk fő célkitűzése, hogy a szerzőinkkel együttműködve olyan könyveket készítsünk és értékesítsünk, melyek tartalmilag, formailag és esztétikailag megállják a helyüket a nemzetközi könyvpiacokon is. Tény, hogy mára a kiadói folyamat minden lépése reprodukálható és menedzselhető a szerzők által is.

A cenzúra nélküli könyvkiadás idejét éljük, ahol a szerző a szándékainak és ízlésének megfelelően határozza meg a könyve árát, a kiadás lokációját és a könyv egyedi formai elemeit, szabadon választva a könyvkötészeti, marketing és értékesítési csomagokból.