hero image

Tudj meg mindent a szerzői könyvkiadásról!Ha nem tudod hogyan indulj el, vagy milyen lépések vannak ahhoz, hogy megjelenhessen a saját könyved, akkor az alábbi összefoglaló könyvünkkel segítünk neked.

Alcser Norbert 2011-ben alapította két társával Magyarország első self-publishing szolgáltató kiadóját, a Publiót. Az elmúlt négy év alatt több mint 1500 könyvet adtak ki. Több könyvük vezette a Bookline e-könyv toplistáját. 2015-ben Jeremie kockázati tőkebefektetést kaptak, aminek segítségével felvásárolták a Rukkola.hu könyvcserélő portált.
A szerzői kiadás dübörög a világban, a könyvértékesítésben pedig vérfrissítésre van szükség. A könyviparnak kell egy hatalmas lökés, hogy fel tudjon zárkózni a három nagy szabadidő- és kulturális szolgáltató mellé. A Publiónak a Rukkolával együtt ez a célja. Négy év után megérkeztünk oda, hogy megkezdhetjük a terjeszkedést, a cég nemzetközi bővítését…

 

"A könyvkiadást nem a becsődölő nagyobb kiadók és könyvértékesítők fogják tönkretenni, hanem a több mint 50 éve változatlan üzleti modell és az ehhez való görcsös ragaszkodás."
Alcser Norbert
CEO, Publio

 Szerzőinket megajándékozzuk egy Odavágunk a könyvpiacnak című könyvvel, melyből megismerheted a könyvkiadás folyamatát.

 

http://admin.konyvaruhaz.info/media/files/Odavagunk300x140.png