hero image

Memoment képzés és könyvkiadásSzerelmem az Írás!

ÉRDEKEL AZ ÍRÁS? Van egy SZTORID, amit régóta szeretnél megírni, de jól jönne egy kis segítség, hogy eligazodj az írás útvesztőjében? Szeretnéd megtudni mitől jó egy szöveg, hogyan kell hatásosan történetet mesélni? AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!

Nekem szól a tanfolyam?

Éjjel-nappal olvasol? A buszon, a menzán, a munkahelyeden, pad alatt vagy a kádban? Falod a sorokat, és közben néha azt gondolod; “ilyet én is tudnék”? Akkor neked szól.


Sikeresek a facebook bejegyzéseid, özönlenek a like-ok a rövid történeteidre, és az ismerőseid buzdítanak, hogy “írnod kéne”? Akkor neked szól.


Blogolsz, esetleg újságíró vagy, úgy érzed itt az ideje, hogy végre valami hosszabb lélegzetű szöveget írj? Akkor neked szól.


Pr-területen mozogsz, lételemed az írásos kommunikáció, de szeretnél megtudni pár titkot a történetalkotásról? Akkor neked szól.


A fiókodban lapul pár kézirat, szeretnéd befejezni őket, de elakadtál? Akkor neked szól.
Nem foglalkozol írással, de talán ez lenne az a hobbi, ami igazán kikapcsol, amivel átlendülhetnél életed egy-egy nehezebb szakaszán? Akkor neked szól.

 

 

Miben segítetek nekem?

A könyvedet szakemberekkel előkészítjük. Korrektúrázzuk, professzionális borítót tervezünk neki, lektori segítséget vehetsz igénybe.

A kiadás után eljuttatjuk az értékesítési partnereinkhez, ahol azonnal megkezdődik az e-könyv és a nyomtatott könyv értékesítése. A könyved az egész világon hozzáférhető lesz e-könyvként és akár nyomtatott könyvként is.

Mit kell tennem?

Első körben javasoljuk, hogy tanulmányozd át pontosan a kiadói szerződést, majd a lent kínált csomagokat. Ha bármi kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal az alábbi e-mail címen: memoment@publio.hu

Ha összeállítottad a könyvedet és kiválasztottad a neked tetsző csomagot, akkor érdemes beregisztrálnod az oldalra, majd leadnod a megrendelést. Ezután a munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot és mindenről részletesen tájékoztatnak.

 

 
{ További szolgáltatásaink }