hero image

A jó borító beleugrik az olvasó kezébe

Publio Kiadó |

A borító egy kép a könyvről, egy vizuális elvonatkoztatás, gondolattömörítés, a könyv egyik legfontosabb része, hiszen a könyv kézbevétele előtt informálja az olvasót annak tartalmáról és hangulatáról. A jó borító figyelemfelkeltő, kitűnik a többi közül, összhangban van a könyv műfajával, hangulatával: beleugrik az olvasó kezébe.


 

A borító megalkotása nagy körültekintést igényel, ám ezt sokan máshogy gondolják. Ennek egyik oka az lehet, hogy a szerzők többsége nincs tisztában azzal, hogy mitől lesz jó egy borító, hogy milyen képet vagy grafikát érdemes választani ahhoz, hogy a könyvet az olvasók egyáltalán a kezükbe vegyék. A másik, hogy azt hiszik, hogy meg tudják csinálni maguk is, vagy nem gondolnak bele abba, hogy a borító egyetlen igazi célja az ismeretlen emberek százainak meghódítása. A borító nem a szerzőnek, hanem az olvasónak készül.

 

Aki könyvkiadáson töri a fejét, vagy nem tudja eldönteni, hogy milyen borítót szeretne, annak most duplán megéri rászánnia magát arra, hogy szakértő kezekre bízza az értékesítést nagy mértékben támogató borító elkészítését!

Előre szólunk, hogy február 4–11-ig hatalmas akciót hirdetünk, 29900 forint helyett mindössze 5000 forintért készítjük el a borítóját mindazoknak, akik egyedi külsőt szánnak történetüknek.

Ha igazán jó borítót szeretnél, érdemes átgondolnod az igényeidet és az elképzeléseidet! Ötletet könnyen gyűjthetsz, ha megnézed a világ könyvborító trendjét és kiválasztod a hozzád közelálló stílust.

Ne felejtsd el megrendelni egyedi borítódat február 4 és 11 között, élj a hatalmas kedvezménnyel!

Címkék