hero image

Az ország egyik legnagyobb kereskedőjének online felületein értékesítheted nyomtatott könyved!

Publio Kiadó |

Korábban már belengettük nektek, hogy egy új, nagy dobásra készülünk, amit ezúttal nem csak a klubkártyások élvezhetnek, bár ők természetesen kedvezményesen juthatnak az ajánlathoz.


 

A hír az, hogy megállapodtunk a Líra csoporttal, ennek köszönhetően nyomtatott könyveiteket az ő webes felületein keresztül is értékesíthetitek (lira.hu és emag.hu). A kezdeményezésünknek több oka volt, de a legfontosabb, hogy bővítsük a számotokra nyújtott szolgáltatásaink körét és motiváljunk benneteket arra, hogy minél többet foglalkozzatok a könyvetekkel, nem csak marketing, de minőségi szempontokat is figyelembe véve.

 

Ez egy komoly ugrás, ezért a feltételeink is igen komolyak, kérünk benneteket, hogy alaposan olvassátok át a következő sorokat.

Lira.hu, emag.hu szolgáltatás tartalma

- borító ellátása vonalkóddal (annak esetleges cseréje)

- könyvek folyamatos beszállítása és a nagyker ellátása

- könyvek utántöltése

- lira.hu és az emag.hu felületein való nyomtatott könyv értékesítése gyors (1–2 napos) szállítási határidővel

- a jutalékkal való elszámolás a szerződés szerint történik

A kiadó bizalma

Kezdjük a jó hírrel. A Publio átvállalja a lira.hu és emag.hu oldalakon való terjesztés költségeit azok számára, akik már értékesítettek 50 pédányt és korrektúráztatták a könyvüket. Azt is elmondjuk, hogy miért:

Lira.hu, emag.hu ingyenes értékesítés feltételei

50 eladott könyv*
Azon szerzőinknek tudjuk ingyenessé tenni ezt a szolgáltatáscsomagot, akik már eladtak a könyvükből minimum 50 db-ot* ekönyvként és nyomtatott könyvként együttesen.
Jól tudjátok, hogy egy könyv megírása a munkafolyamat csupán harmadát teszi ki, a fennmaradó rész pedig csakis arról szól, hogy hogyan tudjátok értékesíteni azt. Ezért kell a jó borító, a korrektúrázott szöveg, a gondosan kiválasztott fülszöveg, de ezt nem is ecseteljük, ezeket ezerszer átbeszéltük már minden fórumon. Akinél azt látjuk, hogy odateszi magát, nem engedi el a könyvet, és piaci igényeknek megfelelő szempontokat is figyelembe vesz a kiadásnál, annak fogunk segíteni.
* A saját példányos szerzői vásárlások nem számítanak bele.

Korrektúra**
Azok, akik könyve korrektúrán esett át, időt pénzt és energiát szántak arra, hogy könyvük piacképes és igényes legyen. Ha még egyeztettek velünk a borítótól is és nem a saját kézügyeségükkel próbálták átvenni könyvük borítójával a világuralmat, (hanem megfigyelték a piacot és a borító trendeket) bizalmat kapnak tőlünk.
** A kiadó a korrektor személyéről CV-t kérhet be.

Aki a fentieket egyenlőre nem tudja teljesíteni, az az alábbi terjesztési áron tudja elérhetővé tenni a könyvét a lira.hu és az emag.hu felületein:

Publio Klubtagoknak: 30.000 Ft (egyszeri díj / könyvcím)
Nincsen a könyvvel kapcsolatosan semmilyen feltétel.

Nem Klubtagnak: 55.000 Ft (egyszeri díj / könyvcím)
Nincsen a könyvvel kapcsolatosan semmilyen feltétel.

Jelentkezés: support@publio.hu

Címkék