hero image

Házi feladat: Gondold át a céljaidat, mielőtt ma este eljössz hozzánk!

Publio Kiadó |

Ma este lehetőségetek lesz megkérdezni mindent, ami érdekes számotokra a szerzői kiadással kapcsolatban, ezért fontos, hogy napközben kicsit átgondoljátok a céljaitokat.


 

Le akartok nyűgözni másokat? Szeretnétek mellékjövedelemre szert tenni? Az a fontos, hogy másoknak segítsetek, vagy szórakoztatni szeretnétek?


(banner)

Oravecz Nórával megpróbálunk választ találni arra a kérdésre is, hogy milyen motivációból kiindulva lehet sikeres egy író, és miből nem.

Beszélünk a könyvírás motivációiról, arról, hogy ha csak a pénz és a siker a miatt kezded el a publikálást, nem lehetsz sikeres. Miért? Mert az elején senki sem hisz abban, hogy igazán ismert író lehet, így a siker nem jó motiváció.

Az eseményre itt jelentkezhetsz!

Ha azért írsz, mert másképp nem tudod elképzelni az életed és mert boldogságot okoz, az már működik! Azért működik, mert akarod, hogy működjön. Ezért tudod csak elviselni a nehézségeket, ezért kelsz fel amikor nem esik jól, ezért mész el tárgyalni, ezért utazol rengeteget az országban. Magadért!

Szóba kerül az is, hogy milyen igazán mélyponton lenni. Nóra beszél majd arról, hogy milyen volt az útja az írástól a megvalósításhoz való ragaszkodáson át a görcsös akarásig, majd a teljes feladásig. Fontos, hogy lássuk, min megy keresztül az író, és miként történhet fordulat az életében.

Boncolgatjuk azt is, hogy mi az, amire érdemes odafigyelni amikor a közösségi média csatornáitokat építitek, hogy mi a szerepük eladásokban.

Szolgálati közlemény!

Amit a liftről tudni érdemes:
A zöld ajtótól balra lévő bejáraton kell bemenni (ott van most a FISZ programjához kapcsolódó kiállitás is egyébként), ahol a fekete Villa Negra felirat van. Csak kezelővel megy a lift, ezért lehet, hogy várni kell majd pár percet. Egy lépcsőfok van a bejáratnál, kerekesszékeseknek segiteni kell majd, nekik érdemes a hátsó bejáratot használni!

Hamarosan találkozunk!

Címkék