hero image

Egyedi extra borító


A könyvedre jellemző egyedi képet mi kiválasztjuk és ennek felhasználásával elkészítjük neked a könyvborítót. A könyvborító hátulján elhelyezheted szerzői profilképedet.

A borító egy kép a könyvről, egy vizuális elvonatkoztatás, gondolattömörítés, a könyv egyik legfontosabb része, a könyv kézbevétele előtt informálja az olvasót annak tartalmáról, hangulatáról. A jó borító figyelemfelkeltő, kitűnik a többi közül, összhangban van a könyv műfajával, hangulatával, egyszóval:  eladásösztönző.

A borító megalkotása nagy körültekintést igényel, ám ezt sokan máshogy gondolják. Ennek egyik oka az lehet, hogy a szerzők többsége nincs tisztában azzal, hogy mitől lesz jó egy borító, hogy milyen képet vagy grafikát érdemes választani ahhoz, hogy a könyvet az olvasók egyáltalán a kezükbe vegyék. A másik, hogy azt hiszik, hogy meg tudják csinálni maguk is, vagy nem gondolnak bele abba, hogy a borító egyetlen igazi célja az ismeretlen emberek százainak meghódítása. A borító nem a szerzőnek, hanem az olvasónak készül.


Egy könyv borítójának a megtervezésénél a következő szempontok fontosak:

  • Miről szól a könyv? Szükségünk van egy tartalmi összefoglalóra, hiszen nem olvashatunk el minden könyvet, kivéve ha külön megrendelsz egy olyan szolgáltatást, ami ezt is tartalmazza.
  • Milyen kategóriába tartozik a mű? (krimi, szakácskönyv, szerelmes történet)
  • A szerző egyéni ízlése
  • Mennyi idő áll a rendelkezésünkre
  • Az elkészült borítót jóváhagyása, maximum két fordulóban!
  • Szerzőink az 123rf.com fotóoldal kínlatából választhatnak képet a borítójukhoz.
29900 Ft
Megrendelem
{ További szolgáltatásaink }